Wie zijn wij ?


ACA staat oorspronkelijk voor Anja Steelandt en Carl Lambrecht. Wat in 1991 begon met een emmer, een borstel en een bureau in een tuinhuisje is ondertussen uitgegroeid tot een succesvolle bvba met meer dan 30 schoonmaaksters en 5 professionele ruitenwassers.

Dit leger van netheid wordt logistiek ondersteund vanuit het meer dan 1000 vierkante meter grote complex aan de Deerlijkseweg 144a in Waregem. De hoogtewerker en de wit-blauwe ACA Cleaning bestelwagens zijn sindsdien een vertrouwd beeld in Zuidwest-Vlaanderen. ACA Cleaning wordt gerund door de zaakvoerders in de échte zin van het woord. Geen vertegenwoordigers, verkopers of uiteenlopende contactpersonen, maar één contactpersoon die de volledige organisatie begeleidt. Duidelijk: u komt terecht bij Anja, Carl, Mathieu of Maxim. ACA wordt dan ook meer en meer een heus familiebedrijf waar het plezant is om te werken: elke ACA-werknemer straalt verantwoorlijkheidszin en beroepstrots uit in zijn presentaties.
De ACA visie


Winstbejag is al jarenlang het toverwoord in het bedrijfsleven. Het moet sneller, slimmer en goedkoper. Bezieling heeft plaatsgemaakt voor geld. Vakmanschap leek verdwenen. De laatste tijd neemt de roep om vakmanschap weer toe. Want wat blijkt? Sneller, slimmer en goedkoper is niet altijd beter.

Ook in de schoonmaakbranche is vakmanschap lange tijd ver te zoeken geweest. De branche had het imago opgebouwd dat ‘iedereen toch kan schoonmaken?’. Als er gesnoeid kan worden op de post van schoonmaak wordt er gesnoeid. De kunst is echter een evenwicht te vinden tussen kwaliteit en doeltreffendheid.

Die kunst ligt in vakmanschap. Een vakman weet als geen ander wat de manier is om het beste resultaat te behalen binnen de kaders van tijd en geld. Doordat hij verstand van zaken heeft. Die kennis heeft hij ook opgedaan in de praktijk en tijdens zijn opleiding. ACA is dé schoonmaakexpert die uitblinkt in zijn vak. Geen regels of procedures, maar vakmanschap is dé sleutel tot succes. En dat vraagt om vakmensen. Om schoonmakers en ruitenwassers die u niet hoeft te vertellen wat, wanneer en hoe schoongemaakt moet worden. U vertelt een bakker tenslotte toch ook niet hoe hij een brood moet bakken?

ACA Cleaning streeft altijd naar een langdurige relatie met klanten, en gaat niet voor korte termijn winst. In de praktijk zien we dat - waar we de ruimte krijgen voor vakmanschap – de klanttevredenheid opvallend hoog is. Juist bij die klanten die bij de start van de relatie kozen voor kwaliteit. Bij wie we mee mogen denken om telkens weer verbeteringen door te voeren. We merken dat de tevredenheid toeneemt bij klanten die de schoonmaak durven los te laten.Een professionele totaalaanpak

voor zowel particulier als bedrijf ?

U zoekt hulp voor de jaarlijkse grote schoonmaak, voor de opkuis na een feest of voor het wekelijks onderhoud van uw kantoren? De procedure bij ACA Cleaning is altijd even eenvoudig.

U belt naar Carl of Anja voor een afspraak. Ze komen bij u om het werk in te schatten en maken een vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord, dan kan het werk beginnen. Wilt u de samenwerking stopzetten, dan geeft u gewoon een seintje.

OOK VOOR NOODGEVALLEN
U kan uiteraard ook op ACA Cleaning rekenen voor noodgevallen zoals wateroverlast of brandschade. We doen ons best om u zo snel mogelijk te helpen.

De ploeg van ACA Cleaning gaat op pad voor, tijdens en na de kantooruren, van 6 uur tot 20uur. U kiest de uren die u het beste passen.

ACA Cleaning werkt het hele jaar door, ook tijdens de vakantieperiodes.

Als een poetsbeurt op een feestdag valt, dan laten we u geen week wachten, maar komen we ofwel de dag ervoor of de dag nadien, zoals u verkiest.
ACA shop


Voor wie liever zelf aan de slag gaat, heeft ACA Cleaning een ruim assortiment aan schoonmaakproducten en toebehoren in voorraad. Onze grote afname verzekert u lage prijzen voor de kwaliteitsproducten die we zelf gebruiken. Hebt u iets wat onmogelijk te reinigen lijkt? Aarzel dan niet ons advies in te winnen: we zoeken het beste product en vertellen hoe het professioneel te gebruiken.

Grondig reinigen begint bij goed materiaal. ACA Cleaning verkoopt daarom de modernste stof- en waterzuigers, veeg-, schuur-, en stoommachines, tapijt- en hogedrukreinigers van Kärcher of verhuurt ze voor korte of langere tijd. We adviseren u graag zodat u een optimaal resultaat bereikt. Klik op het logo om naar de website van Kärcher Store Lambrecht te gaan.