Ramen


Het Belgische weer is niet echt vriendelijk voor schone vensters. Aca Cleaning komt daarom voor u de ramen wassen wanneer u dat verkiest. Wij bieden onze glazenwassersservice ook aan op met u overeengekomen vaste tijdstippen, zoals wekelijks, maandelijks, tweemaandelijks enz.

Als u uw ramen op een veilige en verantwoorde manier wilt laten reinigen, ga dan in zee met ons gespecialiseerd bedrijf.

Ramen wassen is niet alleen een vervelende en tijdrovende klus, het kan ook gevaarlijk zijn. Onze geschoolde ramenwassers beschikken over het nodige materiaal om uw ruiten te wassen tot op een hoogte van 20 meter. We zorgen ook voor een zorgvuldige reiniging van alle profielwerk. Op die manier bent u zeker van een vlekkeloze uitstraling, of dat nu de ruiten van uw bedrijf of privéwoning zijn, of het om een hoogbouw of rijhuis gaat, of het nu klassieke ruiten of high-tech glas is.

Onze jongens krijgen steeds een grondige opleiding. Daarin leren ze allerhande ruitenwastechnieken, hoe ze ruitenwasmateriaal moeten gebruiken en hoe ze het best ladders of hoogtewerkers plaatsen en hanteren.


Hoge gebouwen


Aca cleaning heeft eigen hoogtewerkers ter beschikking voor hoge,
moeilijk bereikbare plaatsen die de schoonmaakklus toch kunnen klaren.
Doet u liever de klus zelf dan kan u ook één van onze hoogtewerkers komen huren.