Opritten, terrassen, parkings


Een onderhoud van uw oprit of terras na de winter kan de uitstraling ervan aardig veranderen. Gedurende de winter heeft de koude en de regen het terras vuil en grauw gemaakt.

Wanneer uw oprit verontreinigd is kan u natuurlijk zelf aan de slag gaan om deze te reinigen. Laat u daarentegen uw oprit reinigen door een professional als Aca Cleaning, dan brengt dit verschillende voordelen met zich mee. Zo kunnen wij uw oprit veel grondiger reinigen dan wanneer u dit zelf doet en bespaart dit u ook heel wat tijd en energie. Daarnaast willen veel mensen hun oprit reinigen met de hogedrukreiniger, maar vaak veroorzaakt dit onbewust meer kwaad dan goed. Klinkers, betonklinkers, etc. kunnen immers worden aangetast door een té hevige waterstraal waardoor groene aanslag nog sneller terugkomt.

Bij Aca Cleaning daarentegen kennen we de kneepjes van het vak en weten we maar al te goed hoe we uw oprit onder handen moeten nemen. Wilt u dus grondig én efficiënt uw oprit reinigen, vertrouw dan op ons voor een schitterend resultaat.

Bovendien kunnen zowel particulieren als bedrijven ons inschakelen om hun oprit te reinigen. Zeker als bedrijf heeft u er immers alle baat bij dat de oprit van uw kantoor er netjes bijligt. Wat de prijs betreft werken wij steeds volledig op uw maat.

Wilt u graag weten wat het prijskaartje is voor het schoonmaken van uw oprit, neem dan de telefoon en geef ons even een belletje. Wij komen langs om een gratis offerte op te stellen op maat van uw oprit.